Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde mevcut insanların ve başka diriların yangın yahut herhangi bir müstacel gidiş esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme ehil, strüktürlması zorunlu, strüktürların vazgeçilemez unsurları arasında mahal almaktadır.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu vaziyet kontrol edilmelidir. 

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın veya ivedili hatır vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Aşağıda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı dizi otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olur.

Aynı zamanda kaçış yolu yaygınliği 180 cm’ den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve umum binaları merdiven kapı enliliği 120 cm’ den elverişsiz mümteni.

Binalarda sınırlı standartlarda bucak alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz uz uyumanıza ve Yangın Çıkış Kapısı bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde dü farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek derunin kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı Kolu aşağı mevsuk itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Kanat yapısında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve haza olmalıdır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Haricen antree muvafık bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli ancak yangın çabucak dâhilen açılmalıdır (Antipanik cümle), muhtevaeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine gidişat bakılırsa lüzum bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page